Click to return to Gigajob Malta's homepage. This is a Gigajob job posting for:

Online Studio Host / Spelvärd SWE (#1,471,607,191) 

Job offer #1,471,607,191 in Malta

Älskar du att stå framför kameran? Vill du leda roliga och interaktiva spel online? Känns tanken på att leva I Medelhavsklimat med fast jobb och lön i svenska nivåer kittlande? Läs vidare!Hur är en dag på jobbet?

Företaget ligger ett stenkast från Maltas internationella flygplats. När du stiger in i den nybyggda och moderna byggnaden välkomnas du av kollegor från hela världen. Efter att du passerat receptionen läser en avläsare av ditt fingeravtryck och så släpps du in genom slussen och framför dig tornar den stora högteknologiska studion upp sig.I studion (som påminner mycket om en tv-studio) finns det många olika avdelningar där olika företag har sina reserverade områden. Företag som Betsson, Unibet och Pokerstars har alla sina områden som är s.k. ”brandade” för dem. I dessa finns spelbord såsom Black Jack, Texas Hold’em samt roulett där svenska och andra spelvärdar sköter spelen för företagens kunder som loggar in via exempelvis betsson.se och vill spela något av de spel som företaget erbjuder.Du kommer att få en snygg uniform och sköta spelborden åt spelarna som loggar in online. Du får självklart utbildning och upplärning i början så att du känner dig bekväm när det väl är dags att börja jobba på riktigt!Vem trivs här?

Utåtriktade och sociala personer som gillar att skoja och skratta med både kunder och kollegor. Den som inte söker efter ett stillasittande kontorsjobb framför datorn. Om du gillar att jobba i en internationell miljö med kollegor från hela världen. Du som tycker att onlinespel och teknikutveckling är spännande.5 snabba fakta

12 kontor/studios i 10 länder. Över 4000 anställda över hela världen. Börsnoterat företag (Nasdaq Stockholm) Du arbetar 1.5h och får sedan 30 minuter rast (du arbetar därmed endast 6 timmar om dagen men får betalt för 8.) Det finns flera olika skift och ett enkelt onlineverktyg där du kan byta skift med kollegor om ni vill flytta omi schemat.Vad ingår?

Fast månadslön + möjlighet till bonus när företaget/teamet når vissa mål. Flygbiljett till Malta och boende i företagslägenhet i 3 veckor. Förmånskort som ger dig rabatt på nästan alla shoppingcenter i Malta. Gymkort på fräscht och modernt gym. Löneökning var 6:e månad.Hur går processen till?

Ansök nu till höger – svar inom 24h till din email, Vi bokar in en tid med våra duktiga rekryterare där ni träffas över Skype. Efter mötet berättar vi om dig för arbetsgivaren. En ny tid bokas in där du får träffa företaget via Skype. Du får anställningsavtal, flygresa bokas och företagslägenhet reserveras för dig. Du anländer till Malta och påbörjar din utbildning (betald) innan det är dags att börja jobba.Scandistaff

Scandistaff är en skandinavisk HR-Partner. Följ oss på Facebook, twitter och vår webbsida för att få reda på de senaste jobben för skandinaver på Malta, Gibraltar och i England.Låter det intressant ?

Vi ser fram emot din ansökan!The Company

Company Name
Scandistaff
Company Description
Information and Technology

Job Details

Job Location
MaltaE-Mail Alert

Get the latest Online Studio Host / Spelvärd SWE Jobs in Malta via email.
 
 • Statistics for this Job Listing

  Gigajob-ID
  1,471,607,191
  Posted
  30 days ago
  Short-Link
  https://en-mt.gigajob.com/1471607191.html
  Seen in Search Results
  This ad was matched 17 time(s) in Gigajob search results
  Page Viewed
  This ad was viewed 4 time(s) by Gigajob users